Visste ni att..

: jag har börjat tröttna lite på ridningen. Fins olika anledningar till varför och även för att få det bättre;/ : jag har typ inget självförtroende. : jag måste lyssna på musik innan jag somnar, om jag inte gör det så kan jag få svårt att sova. Kram Maja


Kommentarer
Postat av: Freja

Jag hade också skitdåligt självförtroende för några månader sen. Tills jag började lyssna på "who you are" med JessieJ. Mitt tips är att hitta en eller flera låtar som peppar dig. Jag lovar det funkar! Man ska också undvika att jämnföra sig med andra och tänka på det man inte gillar med sig själv. Fokusera istället på det som man gillar istället. Detta funkade för mig iallafall. Ha det bra fina vän!

Svar: Tack för tipset fina vän♥♥
Maja Segerdahl

2012-07-28 @ 17:08:32
Postat av: bbecka

jag har också börjat tröttna, är trött på ridskola. Vill rida mera privat men oxå för tränar. Fast inte när man rider i en paddock hela tiden och någon säger precis vad man ska göra.. Då börjar det bli drygt. Är ju dessutom hopprädd.. och det gör det ännu jobbigare och sänker mitt självförtroendet super mycket.. när jag inte vågar hoppa.Känner mig kass och dålig.. Att hoppa kanske 2-4 gånger per termin gör ju inte min hopprädsla bättre. Bara sämre..
Men kämpa på. Försök tänka och positivt, och att du är bra på det du gör, för det är du! du ska absolut inte jämför dig med tex någon annan som kanske är " bättre" än dig , då blir det bara pannkaka av allt..
Har själv gjort det, det gick åt helvete, rent ut sagt!

Svar: Ja det är ridskolan jag har tröttnat på lite:/ vill oxå rida mera;) Jag var oxå hopprädd ett tag. Men jag har kommit över det genom att inte bry mej hur högt hindert ligger på;) Det är ett litet tips;) Det funkade för mej. Du får kämpa på och ge inte upp. Hoppas att hopprädslan går över snart.
Maja Segerdahl

2012-07-29 @ 00:59:57
URL: http://byrrebecka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0