God natt

God natt bloggen.
Har fixat några tidsinställda inlägg tills imorgon:)
Videobloggningen kommer även i ett av dem;)
hehe har inte riktigt vågat lägga ut den men nu så, nu ska den komma ut på bloggen.

God natt ses imorgon.
image descriptionimage description
Måste börja våga lite mer inte vara så blyg! ska försöka så gått det går att jobba bort blyheten;)


Träningsgruppen:(

Yes,red där idag. Fick rida star vilket gjorde mig väldigt glad. Passet gick riktigt dåligt!!!! Vi hade höjdhoppning och när vi typ har kommit en bit bara vägrar hon och springer åt andra håll!!!!!!Började gråta flera gånger,star har aldrig hållt på med mig så?!Hon bara fortsatte att vägra precis hela tiden!!! Var väldigt besviken på mig själv..fick sedan hoppa lite låga hinder som kändes lite bättre men just nu känns inte läget så stabilt.

Vet inte om jag vill satsa på hoppningen längre?????..............


//Olivia


Sjuk:(:(

Idag är jag sjuk:(:( tråkigt då det är en eng-dag idag. Men ska försöka uppdatera mycket då får se om jag kommer på något annars blir nog uppdateringen rätt dålig:/

Kan säga att jag är så sjukt nöjd över passet igår på star eftersom det var rätt länge sedan jag red henne och då gick det åt skogen. Så sov gott inatt;)

Men eftersom jag är sjuk så undrar jag om ni vill läsa om något speciellt. Vore bra om ni kunde svara på det så jag kan uppdatera men ska försöka själv också;)

VAD SKULLE NI VILLJA LÄSA??

Kram Maja


Star 30 maj

Red star idag. Vilket var riktigt roligt då hon lysande super:)<3
Pratade med Olivia efter förra passet på star så det gick helt år skogen. Så fick lite tips vilket fungerade:)

Nu ska jag titta tv

//Maja

 


Min katt är nog den konstigaste katten som finns.

Ja min katt är nog den konstigaste katt jag någonsin träffat. Han häller ur maten och vattnet ifrån sin skål så allt hamnar på golvet.
han gör så när vattnet är för "gammalt" eller när han tycker att han ska få ny mat/vatten.

Knäpp katt

//Maja


Inget att göra:/

Just nu sitter jag i soffan och har inget att göra. Men ska snart gå och hämta Hasse som är på dagis<3 sedan blir det ridning ikväll:)

Är rätt trött efter allt cyklande men aja.
Ska nog bara slappa lite och sedan gå och hämta Hasse vid halv tre;)

Ha det gött

//Maja


Hemma nu/igår

Hej sorry för att jag inte blogga igår men var helt slut körd efter att ha cyklat ca 6mil. Snart ska jag gå och sätta mig på cykeln för att cykla till skolan:( har lite ont överallt känns det som:/

Nu ska jag snart börja dra mig utåt för att cykla till skolan

Kram Maja


Back in Borås!

Äntligen hemma efter en cykelresa. Vart väldigt roligt men bara lite jobbigt att cykla typ 3mil till dit vi skulle och hem. Jag och maja m.m flera sov i ett tält. Var uppe väldigt länge men kunde somna sen ändå!

Imorgon är det ridning som vanligt! Just nu har jag jätte ont i rumpan så bara att vila och se vad som sker.Har jallafall en sak klar för mig -Jag cyklar inte mer denna veckan!!!!!!! Skönt att vara hemma nu♥ 

Ikväll ska jag bara vila, typ det ända som gäller nu. Ska kolla på top model och sedan göra något och sen sova. Skulle kunna sova nu men ska försöka hålla mig uppe. Kommer knappt orka gå till skolan och det första jag har är idrott(*suck*);/?!



 



//Olivia


Upps:/

Japp dålig uppdatering denna helg:( har varit med min kompis Louise<3 hon sov över både från fredags till lördag och från lördag till söndag<3 vi sov på stuttsmattan inatt vilket var super mysigt och något vi måste göra igen.

I fredags så gjorde jag en liten videoblogg medan Louise filmade och även pratade lite;) vi fjantade oss en del och det blev fel typ hela tiden. Men den kommer kanske ut senare.

Puss och kram Maja


Sämst updt

Vet,behöver inte ens prata om det;/ Imorgon åker min och majas klass på klassresa så blir ingen ridning på star. Men red ju idag. Hade tatt fram 2st hinder. Star var ganska gnälliig och lite knasig ibland,känns som hon inte har blivit hoppad på ett tag. Fick ett par riktigt fina språng oså men hade tyvärr ingen videoperson eller fotograf:/

Inte mycket ridning kvar innan staris åker på sommarbete,inte långt kvar tills skolan slutar♥ Nu ska jag äta lite mors-dag tårta och kolla på tv,puss!


//Olivia♥

Snackar med ponnybrudarna!!!!!

OMG! snackar med ponnybrudarna på skype,helt jäkla otroligt!!!!!♥♥ Ljuger inte ,detta är så sjukt att jag typ går av på mitten!!!!!!!


//Olivia

5 saker ni inte visste om just mig!

1- Jag är livrädd för alla slags småkryp,spindlar är värst. Har mitt speciella lilla skrik när jag ser en spindel.

2- Jag har aldrig ridit en shettis 

3- Jag har tendens att börja gråta för ingenting

4- Jag tycker det är väldigt obehaglit när folk utanför hus dricker sprit och sådant och har tändare. Tror alltid att de ska tända eld på något i närheten.

5- Jag har konstig humör-mer speciell än seriös!

//Olivia

Jobbat i stallet

Hejsan läsare!
Jag=Olivia har varit jätte dålig på att blogga de senaste.Men denna helgen jobbar jag i stallet så blir lite svårt att updatera. Jag och Catte har slitit i värmen hela dahn! Imorgon-jobb igen och rida star.

Någon som är lite trött på värmen som vi har haft i borås hela tiden?! Ahh jag är det-ska igentligen inte klaga men jag bara måste,man dör ju långsamt i värmen:/


Saknar hoppningen♥

//Olivia

Från 2008 till 2012

Jag började rida år 2008.
Kommer ihåg första gången jag var där och fick vara inne i en box för första gången.
Kommer även ihåg första gåbnge jag fick rida där. Fick rida lilla Rosing♥ Den minsta ponnyn på gården just då

Kommer inte ihåg så mycket mer än år 2010. Då var jag med på en hopptävling på gården.
Bommar på marcken och då tävlade jag Csenge♥


2011 vet jag typ bara att jag börja i en ny grupp:) hännde altså inget speciellt;)

2012 då frågade jag om jag fick bli medryttare på Csenge. Vilket jag fick efter lite väntan:)
Har lärt mig rätt mycket nu när jag ridit en extara gång i veckan. Har även kommit över den känslan jag hade ett tag: jag vill inte det är läskigt, jag är för blyg jag klarar det inte.
NU vill jag värkligen detta. Jag vill rida mer än bara två gånge i veckan. Jag vill lära mig mera. Jag vill tävla mera inte bara på gården utan nån annan stans också. 

Nu vill jag ha egen häst/ponny som jag kan ta han om själv och rida. Men har inte riktigt råd:( men men har ju Csenge som jag hoppas på att jag får rida ett tag till och hoppas även på att  få rida mera än bara en gång i veckan. Men just nu får det vara så. Det är ju bättre än inget;)
Och just nu är jag här:




Bilder från 21maj♥

Tack så mycket Rebecka för att du var med och fota♥









image description

Csenge 21&23 maj

21 maj:
I måndags red jag ju Csenge♥ Rebecka var med och fota så bilder kommer senare:) Jag red inte så länge. Red barbacka vilket jag inte har gjort på Csenge så på en måndag då min medryttardag är. Travade typ inget men LITE LITE travade jag. Red även utan säkerhetsväst vilket jag ALDRIG har gjort innan. Har alltid haft säkerhetsväst på mig enda sedan jag böeja rida år 2008.
Det var väldigt bekvämt att rida uten så kanske gör det igen;)
Själva passet gick helt ok. red ju inte så länge så hann inte inte göra någon speciell övning bara lite halter och några volter. men de vi gjorde skötte hon sig bra;)♥

23 maj:
igår var det ju vanlig ridlektion som ridelev. Fick rida Csenge då♥ Vi red barbacka då med och vi fick även longera, vilket jag tyckte var jätte kul då jag bara longerat en enda gång. Denna gången när vi red skulle vi sitta i dam sitts. gick la bra. Gled bara av en enda gång:) Men då märkte jag att min väst inte var så bra länger så får se om den jag har på vinden passar annars måste vi köpa ny. Jag travade och galopperade barbacka då och det var sjukt kul:D haha ville inte sluta då vi skulle sluta ville galoppera mera;D

jag är nöjd över båda passen men hade velat att jag trava mer i måndags annars var allt toppen.

Nu ska jag fixa lite tidsinställt tills imorgon så något inlägg kommer upp från min sida;)



(typ samma bilder men gillar dem ändå:D)
image description


Hej hej

Jag har inte haft något att blogga om på ett tag nu så jag har inte uppdaterar något.
Jag ska fixa lite tidsinställt nu. Eftersom att jag ska till stallet imorgon så kan inte blogga något.
Hade även tänkt att skriva om passet i måndag och om passet igår.

Men det kommer upp lite senare;)

ha det gött

image description

Fullt ös,äntligen lugnt!

Hallojsan!
Idag har det vart fullt ös hela tiden! Varit i skolan,haft vattenkrig med kompisar och fixat massor av grejer. Ska snart hå ut med kaninen och sedan kolla på top model,härligt att vädret håller i sig. Men det skulle bli åska,85% -men verkar inte så. Solen skiner ju♥,så sjukt varmt,härligt men lite jobbigt!;/

Bloggar efter TPM,blir nog bra-eller vad säger ni?

                                



Utveklas

jag tycker på bara några veckor har jaf utveklas med Csenge och min ridning. (kanske inte jätte mycket men lite)
Min move maker som sakt är så dum just nu så den vill inte riktigt men fick ihop en video med bilder;)
De första bildernna är för ett tag sedan och där jag har min nya hjälm är ifrån hopptälingen.

Jag vet lite mer om Csenge. Hur hon fungerar och hennes personlighet. Det jag tycker har blivit mycket skillnad är mina galopp fattningar. aa kan inte beskriva men det har iallafall hänt något;)
Jag kommer ihåg att på de första bilderna fick jag inte upp henne i galopp och på de nya hade jag kunnat om jag ville;)

Jag tycker det är jätte kul att sitta och kolla på hur man har utveklas och se fram gångar som iallafall får mitt själförtroende bli lite bättre.

image description

Rebecka fotade mig idah!












                           you make me happy♥




21 maj

Gud vilket härligt väder vi har haft i Borås♥! Riktigt varmt och soligt,dock lite för varmt ibland;/

Idag när jag red star jobbade jag mest med skritt och trav och mycket på volterna. Körde även markarbete och star har fått mycket bättre respeskt för mig nu. När jag skulle hämta star i hagen idag var hon glad och se mig och ville bli hämtad♥ Sedan busade jag även lite med henne i paddocken och det tyckte star var jätte ROLIGT!:D

Nu måste jag nog göra färdigt inför imorgon,läxor och skola blir det och kanske en stund med vännerna. Ska nog ta en liten tur med kaninen oxå!♥Skönt att det inte blir mörkt så fort!


Nästa sak på listan-stallet!

Ska snart bege mig till stallet,´jag och maja ska vara hurtiga och cykla upp!Ska bara byta om och fixa mig lite sedan hämta cykeln oså. Idag kommer rebecka och fotar,besök gärna hennes blogg www.rrebeckan.blogg.se. Så kommer nog bli mycket bilder ikväll,jao vi hörs puss♥

Min ridoutfit todayh!




Bilder ifrån idag




haha


haha gud vilken min jag har:D








Tack Rebecka för att du fotade mig och Csenge under tävlingen♥
image description


Bilder från tävling

















Tack Rebecka&Jasmin som fotat under hopptävlingen♥




Här har ni klippet:)


Här är klippet:)
Man kan tro att hon ska vägara eller riva när det går så segt. men nepp;)
Kommer kanske mer bilder senare.

image description

Tävlingen

Idag var det då tävling, själv slutade jag på fyra fel pgr av att jag gjorde typ en volt mitt i allt. Men jätte nöjd ändå. Star var jätte pigg och hoppade över 80 hindrerna som ingenting!:) imorgon får jag se vad jag gör, har lust och fota lite också med Star, fotograf?<3kommer nog upp en video också från tävlingen!

Kram Olivia


Tävlingen!<3

Nu är jag hemma efter en as rolig tävling:) jag tyckte det gick rätt så bra. Fast hon var som vanligt lite seg.

Jag tyckte banan var jätte rolig och bra lite lagom svår och lagom lätt;)
Tog mej igenom hela banan felfri så en rosett fick jag:D

Outfiten var Som vanligt. Mina grå rutiga byxor och min vanliga flis och hjälm o väst.

Pappa o mamma var med och filma så ska fixa ett klipp så ni får se;) den kanske inte kommer upp idag för min move maker dummar sig så får se om jag får ihop ett klipp.

Här får ni två bilder ifrån när jag red fram Csenge och även en bild på min rosett:)


Svaren från frågestunden

Idag bjussar vi på en videoblogg med frågestunds-svaren!:D




Tävlar om en grimma hos fanny&filippa




Såå himla hemsk!

Så obehagligt att se...så himla elakt och jag blir så arg på människor som tror att de är okej att skada hästar!!!!




Hur man har utvecklats

Kan säga att jag har utvecklats otroligt mycket! Från att bara kunna sitta på hästen till att hoppa bana på höga höjder. Jag trodde aldrig att jag skulle bli såhär duktig,är väldigt nöjd över att jag rider och hur jag utvecklats.

Under en period ville jag inte fortsätta rida men jag ändrade mig.Jag hade inte berättat det för mamma men innan jag hann säga ändrade jag mig:)Jag hade glömt och kände lixsom inte känslan att jag ville rida. Men den kom tillbaks och fick mig vilja fortsätta. Slutade aldrig kämpa!♥

2008-
Jag&pelle




2012-



Som liten provade man också på lite ridning!








Har det gött;)

Just nu sitter jag och pappa i köket och vi har precis göttat oss med taco:)

Efter lunchen kom Olivia till mig<3 vi snacka mest idag;)
Sedan hängde hon med upp till stallet. Vi cyklade upp dit vilket var sjukt jobbigt. Allt gick bra och jag har filmat lite ö
Klipp på Olivia när hon "fjantar" sej lite vilket är så jätte kul<3 så när min move maker fungerar så ska jag klippa ihop dem och så ska ni kanske få se dem. Först ska bara Olivia få se den så hon tycker det är ok att jag lägger ut den;)

Imorgon kommer min mamma och syster hem från Paris. Jag ska få ett Nytt skal ifrån Paris med Eiffeltornet:)
Sedan ska jag och Olivia sova över för att ladda upp inför tävlingen på söndag:D

Nu ska jag och pappa gå in till tv och mysa sista kvällen ensamma så ha det gött<3

Bjuder på bilden på mig:D

Ps: I love you<3


Dagen idag

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men i eftermiddag blir det att åka upp till stallet.
Idag ska jag väll ta hand om min lilla sjukling. Annars vet jag inte riktigt.

Ha det gött;)

Ps: glöm inte frågestunden!:)


Ridningen+dagens

Igår på ridningen red jag Csenge. Gick verkligen  JÄTTE BRA! Csenge var hur fin och pigg som helst. Vi hoppade ganska mycket och red mycket på volter för att få hästarna att gå i form. Csenge var jätte duktig och jag fick henne gå i form♥!Happy! Hoppade 70-80 och det gick verkligen asume bra:D

Igårkväll kollade jag,mamma och mikael på den nya TINTIN filmen.Tycker den va jätte bra!Spännande,rolig,galen och enligt mamma var den  lite läskig för ibland skrek hon till-whhaaa?. Hahaha!


Idag ska jag och min kompis ner till marknaden♥Ska bli väldigt roligt!Sen imorgon ska maja sova hos mig♥!


Vi hörs!


Tips Snälla:)

Jag känner mig lite sugen på ett kanska så långt inlägg.
Så nu har jag en fråga till er;)

Vad skulle ni vilja läsa?
Snälla hjälp!:)<3

ha det gött. Nu ska jag ta hand om sjuklingen:/
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description

Här är frågestunden;)

HÄR är frågestundens inlägg.
Hoppas ni har någon fråga. Vore roligt om vi får många;)<3

puss och kram

image description

Kennelhosta

Min hund Hasse är sjuk:(

Han har fått kennelhosta. han får inte gå till hunddagiset tills han blir frisk:(

Jag vet faktiskt inte hur det ska bli då någon av oss måste vara hemma då.

Aja vi ses senare och vi vill ha flera frågor till frågestunden, så kom igen nu vi vill ha frågor;)

 

image description

 


Videoblogg nr2!:)

Vi snackar lite om tävlingen på söndag♥♥


Om ni har någon fråga till oss mm maila oss [email protected] !

Puss och kram
image description

Frågestund!!:)

Ja nu kör vi en frågestund:)

Vi svarar när vi tycker vi har fått tillräckligt många frågor.

Puss och kram


detta ska jag göra idag

Idag ska jag vara med Maja och rida i träningsgruppen:) ska bli väldigt roligt MEN det regnar och är så himla trött på regnet:(

Men igår när jag red star gick det jätte bra. Jobbade mycket med övergångar och halter och få henne gå i form på volter. Tycker det gick jätte bra. Sedan övade jag och sabina med att star ska få mer respekt för mig,det var väldigt roligt!Sedan busade vi även med henne och det tyckte star var JÄTTE ROLIGT!♥

Lääääääääääääääängat till på söndag!!!!!!!!!!!!!!!!!♥


Detta visste du inte om mig!:)

1: jag tycker det är "läskigt" att gå på toa om jag inte är hemma.

2: jag har haft katt i hela mitt liv.

3: jag sov med en speciell filt som inte mamma fick tvätta tills jag typ börja i femman. En gång hade jag gått i sömnen och då hade jag hämta den så mamma sa: skulle inte du lägga det i garderoben? Detta hände innan jag gick på jul lov nu i 6:an

Hoppas ni inte visste det;)

Ha det gött


Dagens videoblogg med oss!

Enjoy!



Ingen video idag:(

ne inge video kommer idag och antar att den inte komma förrens datorn är uppdaterad.

ååå Datorn är så JÄTTE dum.

BEHÖVER EN NY DATOR NU!!!!!!!

image description


Lycklig!

Superlycklig och glad!
Ridpasset gick över min förvåning så himla bra♥ Skrittade väldigt mycket men travade faktiskt en del också:)Star var cooooool lugn i både skritten och traven och jobbade på toppenbra,hon var även på ett väldigt gott humör♥

Efter ridpasset fixade jag med star och myste sedan lite i boxen med henne,LYCKLIG♥!


Csenge 14 maj

Passet på Csenge gick toppen:)
Det enda dåliga i detta passet var att hon var rätt tittig. Jag hade tur att hon inte hoppa till någon gång för då hade jag nog fått tugga grus:(

Red inte jätte länge för hon hade redan gått en lektion i regnet så red inte så jätte länge.
Hon samlade väldigt lätt upp sig vilket är toppen:D men hade lite svårare att öka men är nöjd en då;)

Satt av och ledde henne några varv för kände att hon blev jätte tittig på slutet och jag ville inte tugga grus;)
Så satt av och ledde henne istället.
När jag ledde henne kom en ambulans och Csenge blev jätte rädd och började typ trava och hon blev även en stor häst då. Men hon lugnade ner sig snabbt.

Det var typ första gången jag lett en häst och så har den gjort det men nån gång måste ju vara den första;D

Efter passet i regnet borstade jag henne ordentligt och myste med henne<3 passade även på att ta LITE bilder.

Lät även Olivia filma ett litet klipp när jag galopperade som kanske kommer ut senare;)

Ha det gött

 

 

image description

 


Happy!

Jaaaa! Det gör inte så ont längre så tänkte rida lite idag♥ Blir att skritta och göra lite skrittövningar,tänkte sedan bara pyssla om star oså.

Om allting går som det ska kan jag nog vara med på hopptävlingen på söndag;)!




haft ont om tid till att blogga:(

Jag har haft rätt fullt upp här hemma idag så har inte haft tida att blogga idag.

Imorgon ska jag rida Csenge. Hade tänkt göra samma övning som vi gjorde i onsdags på ridlektionen för jag tyckte det var en rolig övning;)
Det blir då tempoväxlingar och lite sånt som får hästen att lyssna lite bättre på ryttaren;D

Vi ses senare
image description

typiskt!

Att nästan hela dagen gick bra förutom slutet.

-Jag skulle hämta star i hagen och precis när jag ska ta henne sparkar hon mig med ena bakbenen rakt på låret. Gjorde verkligen JÄTTE ONT!!!! Släppte många tårar där. Men bestämde mig för att longera henne jallafall,var inte på så gott humör så det gick inte så bra;/Varför detta hände var nog för att star inte hade någon lust att gå in(vi hade precis bytt till en ny gräshage med MASSOR av gräs). Sedan kom mamma och mikael och hämtade mig♥

Men nu sitter jag jallafall hemma.Det gör inte så jätte ont längre,får se om jag ska rida imorn,ifall jag inte gör det ska jag nog bara pyssla om Star oså. Pratade även med sabina om att börja rida ut lite och sedan pratade jag med mamma och hon tyckte också det var en bra ide:) Får se när de blir,om låret och allt går som det ska  kanske jag kan göra det på onsdag♥



Hunnit med mycket!

Jaaooo! Godmorgon!
Idag har jag hunnit med ganska mycket,städat petites bur,putsat och fixat med ridskor och fixat lunch som jag ska ta med till stallet. Om en timme ska jag cykla bort till stallet och fixa och dona. Ska bli kul och det är ju hur härligt väder som helst;D

Imorgon
-Skola
-stallet

Måste gå nu,tjoo!(bloggar när jag kommít hem osv)




Fartfylld-dag!

Kom hem för en timme sen ungefär. Trodde vi skulle bli klara mycket tidigare men jag hade fel,men det gjorde inget:) Vi ska fortsätta imorgon pgr-av att vi inte blev helt färdiga. Vi håller på med en helt ny hage och den ska bli JÄTTE STOR!!!!!!!Sen har vi städat hyllor och massa annat!

Riktigt nöjd när jag kom hem! Imorgon ska jag longera Starshine och hoppas att det ska gå bra♥



Grattis världens bästa Frasse<3

Idag fyller Finaste Frasse 4år:)<3

 image descriptionimage descriptionimage description

 

 

 


image description

Ska snart iväg

Godmorgon på er!
Idag ska jag till stallet för en ¨fixardag¨,vi ska städa och fixa stallet osv.:) Kommer blogga så fort jag har kommit hem,typ halv tre. Annars då står det på schemat att bara ta de lungt eftersom det är Lördag. Ska baka idag!♥


Vi hörs sen,puss♥


Natti

Ska försöka komma på ett roligt inlägg tills imorgon. Om jag inte kommer på något kommer uppdateringen från mig vara dålig. Ska till några kompisar imorgon. Aja men ska för söka slänga in något inlägg. ( räkna inte med så långt typ bara hej och en bild)

God natt ses imorgon


Oj oj!

Har helt glömt att blogga! aja baja för mig;)

Men tänkte berätta om gårdagens ridpass. Då fick jag rida Star!!!♥Vi hoppade och jag tycker det gick riktigt bra! Vi hoppade serier och 2st hinder mellan H-F oså. SEdan hoppade vi ett jätte konstigt hinder,eller som JAH tyckte va jobbigt. Det var ett väldigt litet hinder med lite utrymme och första gången vägra star. Men sedan hoppade vi över som nästan igenting♥

Jag är jätte nöjd! Har inte hoppat liknande förut så det var skoj!♥

Nu kollar jag och mamma på en film,mys♥

Är även lite sur för min mobil har fått en vattenskada och det går INTE att använda den:/ Men har en annan telefon just nu och hoppas ´på att kanske få en annan snart(iphone???????♥♥) på min födelsedag eller innan!



Nervös

Jag börjar faktiskt bli nervös inför tävlingen som är den 20:de maj. En vecka kvar.
Jag är inte nervös inför hur det ska gå.
Utan på hur många det blir som ska titta på.

Jag är en sådan tjej som inte gillar när folk tittar på en eller att prata inför tex klassen är inte så poppis.

Men jag ska tänka att det bara är en vanlig ridlektion. Ska strunta i att det står folk och tittar. Bara köra på ;)

Hur brukar ni göra inför tävlingar om ni är nervösa? Blir ni som jag nervös en vecka innan?


Seg uppdatering:(

Ja dålig uppdatering från min del. Har inget att blogga om:( någon dom har något tips?

Imorgon blir det prao. Så jag ska inte till stallet imorgon.

Nu ska jag titta på tv med mamma:)

Ha det gött


Star 7maj

Varsegod!



Stallet snart

Ja snart ska jag ta och byta om till ridkläder. Ska möta Olivia vid kvart i fyra. Vi ska vara lika duktiga flickor som igår, vi ska cykla upp till stallet och sedan cykla hem;)

Nu ska jag ta och byta om.
Ses senare puss och kram Maja

Bilden är ifrån igår inann Olivia red;)


Videon!




Imorn blire gymnastik-hoppning♥


Star 6maj

Idag gick ridpasset riktigt bra! Gjorde mycket volter och gallopfattningar. Star var väldigt arbetsvillig och var på ett glatt humör. Gjorde även lite övergångar och halter♥

Riktigt nöjd"+att jag och maja var duktiga och cykla dit & hem;D Imorn ifall det är fint väder så cyklar vi upp igen,vi ska få bra kondis förstår ni:P(min kondis är VERKLIGEN tummen NER!!!)


Kommer ett videoklipp ifrån ridningen,men just nu får ni bara en liten tjuvkiksbild!






svar på kommentar

Fick en kommentar i detta inlägg

snygga kläder! Vad köpte du dem? Har sånna shorts fast vita;)

 Tack.jag köpte dem kläderna på gina i stan:)

image description


Ja det var ett litet svar på en kommentar;)


Hur dagen kommer se ut!

Godmorgon!
Idag ska jag upp till stallet. Blir att rida Star,ska faktiskt cykla upp dit med Maja:D Blir massor av bilder och sånt sedan när jag har kommit hem!

Nu ska jag nog ta och fixa lite grejer och sen möta maja om några timmar.


Vad ska ni göra en så solig dag som idah?♥(här är det soligt och skönt jallafall)


vad ska jag blogga om?

Hej förlåt för dålig uppdatering men vet inte vad jag ska skriva om.

Så nu undrar jag om ni skulle vilja läsa något speciellt? Om ni har något förslag på vad jag ska blogga om eller något ni vill läsa så är det bara att kommentera;)

Shoppade lite med mamma idag.
De kläder jag har på bilden är nya som jag köpte idag:)

Kram och puss Maja


Redan uppe i 192st inlägg(tidsinställt)

Helt otroligt! Vi har knappt haft bloggen och är redan uppe med många inlägg,tänk om vi når 1000 inlägg,jao då blir det tårta och allt! Statestiken går up&down,men vi är super glada över att vi har läsare jallafall,hoppas vi kommer bli ännu kändare och kan komma upp till 500st läsare♥ Vill du hjälpa oss och bli stora på blogg.se,isf är du helt underbar♥♥♥

Vi♥er! (dont forget that!)


Hmm?

Bakning står på schemat men vet abslout inte vad jag ska baka?!
Har ni läsare några förslag♥???

Tänk bort för svåra bara för är inte världs bäst på att baka:P+ kan köra en videoblogg sedan om allt går som de ska under baket;)XD



Tack rebecka!

Ohh sååååå glad! Rebecka fixade en sjukt nice header åt oss!


Tycker ni den är fin?:)


Så nu har vi en ny och fräsch header!♥


(vi är sååå himla glada över att folk kommenterar och skriver gulliga saker♥)


Fixat Maja och Olivias design!

Hej. Jag har gjort en ny design till Maja och Oliva nu. Hoppas ni gillar den. Om den inte syns då är det bara att klicka på F5! :)
Hoppas  det inte gjorde något att jag slänga in ett inlägget! ;)
/ Rebecka

En gammal video!

Klipp!





2st svar från mig!

Japp,blev bara 2st frågor men det gör inget,det är ju fortfarande frågor♥

-Har du tävlat dressyr någon gång?
Nej det har jag faktiskt inte,skulle nog gärna göra det någon gång men jag har ett större intresse för hoppning♥:)

-Vad är det bästa med Star?
Jag tycker att ALLT är bäst med Star. Hon är så snäll,gosig,mysig och perfekt och underbar att rida.

 Sveriges bästa stor häst♥♥♥♥


Så det var frågorna,hoppas ni blev nöjda med svaren:)


Ask ME♥

jAPP. Nu får ni släppa lös era frågor som ni kankse har till mig-! Svarar antigen imorgon på morgonen eller ikväll♥


Finns INGA DUMMA frågor,bara allmänt konstiga svar:P


Hellloo readers!

Idag blire träning för Carro,ska rida Looydn. Tror det blir hoppning,ska bli kul!♥

Måste snart gå & fixa mig snart,puss&kram!


Sjuk:(

Just nu ligger jag i soffan och vilar eftersom jag är sjuk:( det betyder att jag inte får rida idag:( blä! har nog inte missat en enda gång på ett bra tag nu.

Får se om jag kommer på något roligt att blogga om idag om jag kommer på något lär ni ju märka;)

Kram och puss maja


<3

Varje andetag jag tar är för dej.
Varje steg jag tar är för dej.
Varje gång mitt hjärta slår är för dej.
<3<3


Csenge 30 april

Igår red jag ju Csenge. Det gick helt ok i början tills jag skulle galoppera. Hon ville inte galoppera i höger varv(tror det var höger;D) men frågade Erica om hjälp och efter det gick det toppen;)
Duktig tjej<3

Bloggar mer senare

Kram Maja


Uppe

Hejsan!
idag är vädret ON TOP! Superhärligt verkligen!

Idag ska jag ta det lugnt,kanske vara med någon kompis eller något liknande♥ Imorgon ska jah rida Star,great!


Måste gå nu,puss & kram!


RSS 2.0