Star 29feb

Japp,idag var jag och red skäcken. Red lite dressyr,mycket genom att böja och ställa,och jobba mycket på volterna. Star var piggare än piggast men jag tycker ändå hon var grymt duktig. Lyssnade för det mesta och smutsade ner sig ordentligt från underlaget,knas häst:P När hon galloperar så flyger lixsom underlaget på hela hennes ben och hela undersidan av magen. Haha älskar henne♥ Riktigt nöjd över passet,on sunday blir det totaly ren dressyr,skänkelviknigar aa allt! Vill ni ha bilder så måste jag först ha fotograf,någon som har lust på söndag?:)

Haft en riktigt bra dag,hade jätte skoj med Maja och hade en nice dag i skolan. Just nu är jag lite småtrött men ska nog va uppe ett tag till,kolla på tv eller nåt. Imorgon blir det träning för Karro,får se vad det blir. Antaglifen markarbete om jag inte har fel? Är även lite smått tjurig på sf för en sak,men det ska inte behöva drabba bloggen,eller hur♥




Looydn 29 feb

Jag går ju på ridskola så det är ridlararen som får bestäma vilken häst man ska rida.

Jag fick rida looydn.
Det var jättelängesedan jag red honnom. Så det var kul att få rida honnom igen:)

Vi övade på galopp bommar. Jag tycker det gick jättebra och han känndes pigg. Gick som sakt välldigt bra och han skötte sig så bra♥
Han blev lite busig i mitten av slutet ( vet ej om man kan skriva så men jag gör det) på lektionen och busade litte men det gick jättebra före och efter.

Så är riktigt nöjd med honnom idag och det var skönt att han skötte sig eftersom det var länge sedan jag red honnom;)


Jag & Looydn 2010. Skönt att snön är borta nu. Nästan allt iallafall;)


Hinner ej igen

Ja nu är det så att jag inte hinner ladda upp klippet på svaret idag.
Men hinner såklart skriva om dagens ridlektion.
Ska bara äta först;)


Hinner ej:(

jag hinner ej ladda upp videon på svaren.
Men det kommer antagligen upp lite senare i kväll eller imorgon.

Bjuder på en lite smått Fail bild:

hehe hur han du fora mig där Olivia??? :D
Fick en super ide på en grej och började hoppa och Olivia lyckades ta denna bilden:D
 

Bilder

Hej! Idag har vi varit med varandra och svarat på frågorna som kommer komma ut under dan (ahhh vad långt tid det tar att ladda upp ett klipp på youtube) Olivia gick nyss hem:( men innan hon gick tog vi lite kort på oss:)
super snygga blev de.

Här kan ni få bilderna:


Ser ni?? snön är nästan borta:) ska bli så kul att rida idag när det är så fint väder ute;)











Visst är vi snygga??;D

Glöm ej att vi har skaffat mail [email protected]
Om ni vill nå oss:)




Hiss!



Till dessa hjälmar,tycker de funkar jätte bra och är sköna att ha på sig! jag själv har en sådan och tycker man ska köpa en sådan om man behöver en ny hjälm. Kostar 649:- kr så är ju inte såå jätte jätte farligt pris:)


Märkes kläder??

Jag undrar vad ni tycker om märkes kläder?

Jag tycker det inte spelar någon roll om man har märkes kläder eller ej.

Stör mig på en liten grej när det gäller märkes kläder. Det är att vissa bara köper märkes kläder och skryter. Tycker det är helt ok om man vill ha märkes kläder om man inte skryter.
(Titta köpte en ny märkes jacka) nu vet jag då inte riktigt vad de som skryter brukar säga för jag har aldrig träffat någon som skryter om nya märkes kläder i stallet men på skolan kan jag höra det och se det.
Tycker det blir så tråkigt att vissa köper märkes kläder och skryer.

Vad tycker ni om märkes kläder? Brukar ni ha på er märkes kläder? Eller vet ni någon som skryter?(skriv inga namn när det gäller sista fråga. Men svara bara ja eller nej)

Jag kan säga att jag bryr mig inte om jag har märkes kläder eller ej på mig. Vet knappt när jag har på mig några märkes kläder.Är så dålig på märken. Hehe


Tillgång till häst

Kör på ett sådant lagom långt ,gött inlägg!

Jaa. alla har inte tillgång till häst. Alla har inte råd att köpa ¨en alldeles egen häst¨. För alla är det liksom inte så simply,som för andra. Andra(vissa*) säger bara -¨jag vill ha en häst!.¨. Sen står det en häst i stallet några dagar senare. Medans tjejen/killen som tjatar på om egen häst,sparar och drömmer om en egen häst. Är det rätt eller fel. Man kan inte säga att något är fel eller rätt. Många är duktiga som har egen häst,som har ett otroligt bra ansvar och tillgång till det. Man BEHÖVER inte ha en egen häst. Saken är den att många vill så gärna.

Men det finns alltid andra options. Tex: medryttarhäst&foderhäst. Det blir nästan som en egen häst. JAG har ingen egen häst,men jag är sååå nöjd ändå. Jag kan göra precis samma sak med min medryttarhäst som med en egen häst. Jag kan tävla,hoppa,rida,fota,nästan allt är möjligt! Bara för att mina föräldrar säger nej till helt egen häst behöver inte det trycka ner hela situationen. Det finns ju alltid någon annan väg,till att få nå sitt mål. Vissa kanske bara tjatar och tjatar tills föräldern ger sig,blir man nöjd utav det? Jag skulle ha känt mig hemsk och uttjatande och otroligt dumt bortskämd! Men alla som har häst,de måste vara så himla roligt att känna den känslan,att någon alltid står och väntar på en♥ Ibland om man har häst,för vissa är det s¨åå otroligt viktigt att visa upp den. Alltid det nysaste från Kingland,mountainhorse,HVL polo,allt! Måste det alltid vara såå märkes-galet. Hästen bär det,den bryr sig inte vilken ens färg den får på schabraket eller benskydden. Den kan ju inte säga imot. Självklart tycker jag att man ska ha det man tycker om att använda när man rider/tävlar. Samtidigt tycker inte jag att man håller på och skryter om sin häst(ex-aa min häst hoppade dubbelt så mycke högre än din och var ju bättre på både oxern och krysset,min häst har det allra nyaste kollektionen från KL). Asså whats the big deal! Det är ju bara en häst. Den ska inte vara någon slags klädmanecheng eller ¨skryt på så mycket att du inte låter andra säga något om hästen du snackar om¨.

Jag tycker jallafall att det både verka sååå sjukt kul men ändå dock ibland jobbigt. Hästen kan bli skadad,du måste till vetrinär,den behöver motineras ordentligt. Asså det är så himla mycket. Det är lixsom inte bara att sätta sig på hästen och tjoooho,utan det är så mycket mer,eller har jag fel?

Man kan alltid testa medryttare elle foder innan man bestämmer sig. Tycker man det går bra/tycker man det går dåligt,då har man ju ett val. Man kan välja att köpa häst om man sköter allt bra och tycker det är kul! Eller så väljer man och säga bye bye,för man tycker det är tråkigt och jobbigt att ta hand om egen häst?

Jaa såå är livet,aldrig för enkelt och aldrig för svårt,livet består ju av val och de måste du själv bestämma♥

Vad tycker ni? Jag vill veta♥


Frågestunden tills på onsdag

Ja frågestunden är flyttad tills imorgon. Blev lite saker i vägen då vi inte kunde vara med varandra och svara på frågorna. Men då får ju ni lite extra tid att ställa frågor till oss;)
Så vi kommer svara på frågorna innan vi åker till stallet. Får se ifall vi hinner få ut svaren imorgon eller om vi fixar det på torstad istellet:)

länken till frågestunden

http://teamhastryttarna.blogg.se/2012/february/fragestund.html


Vad tycker ni?



Skulle denna grimman passa star! Älskar färgen och Star är ju såååå himla fin i rosa!♥ Kostar 89:-kr så kan ju åka raka vägen hem så fort jag får tid att åka till Hööks;D


HISS


Har sådana ridbyxor och tycker det är jättesköna. Jag som då inte gillar att ha så tajta byxor tycker det är skönt med lite "pössigare" byxor. Nu när jag haft dem ett tag och nu är dax att köpa nya, ska prova vanliga ridbyxor och se om jag har vant mig lite;)
Islandshäst byxor från Hööks



Ja så jag tipsar ifall du inte tycker som jag att tajta byxor är obekväma.




I can´t live without you

Ja jag vet att det är en häst blogg. Men tänkte bara att ni kan få se mina djur. Hasse&Frasse♥


♥♥

Olivia är i Stallet idag så jag får blogga lite tills hon kommer hem. hoppas det går bra det med. Om det inte gör det så kommer hon ju hem senare;)
Nu ska jag komma på något mer häst inriktat:)


Dagens bild


Jag och "min" häst i sommras på mitt första ridläger.

Saknar dig tjejen♥


Schema v.9

Måndag.  Skola

Tisdag.  Skola

Onsdag.  Rida (vanlig ridlektion som rid elev på ridskolan så alltså kanske inte Csenge)

Torsdag.  Skola

Fredag.  Stallet

Lördag.  Kanske stallet (ifall jag ska dit så blir det efter fyra ska till kompisar innan)

Söndag.  Kanske stallet. Ska i alla fall på ett möte i stallet:)

 


Snö, nu???

Ja det började snöa efter andra rasten idag. Fy å jag som ville ha vår och sommar.
Har varit i skolan idag och det var helt ok. Varken roligt eller tråkigt:)

Det kommer mer inlägg senare ska bara fundera på vad jag ska blogga om. Ska inte till stallet idag eller imorgon så inget inlägg om ”stallet” kommer idag eller imorgon men på onsdag kommer det första inlägget:)
Men jag ska i alla fall lägga ut v9 schemat och dagens bild och sen så ska jag även skriva om något annat vet bara inte vad så ska få ut de två inlägg som jag redan vet och sen så ska jag fundera.


Länkbyte

Hej!

Någon/några som vill köra länkbyte med oss,vi byter med de fem första som kommenterar:D

Först till kvarn!♥


Mina mål

Jag hade tänkt berätta lite om mina mål i ridning och i skolan.

Mina mål i ridningen är:

1. Hoppa en meter med Csenge

2. Hitta "knapparna" på Csenge

ja det var nog de målen som jag har. Men har även lite små mål typ att tänka på mål.

Mina skol mål är:

1. Bli bättre på enelska för jag suger på det.

2. Klara matten och engelska np (nationella proven)

ja det var nog dem mål jag har i skolan. Sen har jag ju lite övriga mål som Olivia har.

1.Bloggen ska bli stor

2. Ni ska tycka om våran blogg. Så ni får hjälpa oss genom att ge typs och lite sånt.Det är ju ni som ska läsa den, så därför vill vi ha tips så ni vill stanna här på våran blogg.

Ja det var nog alla mål:)

Det blir sista inlägget från min del idag.


Jag och Looydn 2010.


Dagens bild


Innan jag skulle tävla Csenge♥
Hon räddade mig från en spindel:)
Kan säga att jag inte gillar spindlar;)


Glöm ej Frågestunden

ja vi har ju en frågestund som kommer hålla på tills på tisdag.
Så ställ de frågor du vill.

Här kommer du till frågestunden:
http://teamhastryttarna.blogg.se/2012/february/fragestund.html


Trött tjej

Ja jag är så himla trött nu.
Har varit i gbg på göteborg horse show. under förmiddagen och sen åkte jag och mamma hem och åt lunch på stan tillsammans med min syrra och hennes pojkvän. Det var jätte gått och jätte mysigt:)

Det var min alra första gång jag var på göteborg horse show och det var super roligt. Mamma tyckte också det och tyckte det var roligt:)
köpte inget på mässan. Men gick iallafall runt lite på mässan.
Men hade nog velat åka med någon lite mer häst intresserad;) då hade jag nog köpt något.

Hade med kamran och tog några kort och filmade lite men blev inte bra varken filmerna ellr korten:/

ja nu ska jag bara ta och sitta lite framför datan. Är så trött.


Mitt och Stars ridschema♥

V.9
Måndag: Dressyr i paddocken,skola.

Tisdag:  Skola.

Onsdag: Travbommar,skola.

Torsdag: Träning för Carro,skola. 

Fredag:  Skola.

Lördag: Jobba i stallet.

Söndag: Jobba i stallet,dressyr.





Dagens bild♥


    saknar dig vinge,men vi ses i sommar♥


Hejsan läsare!
Hann inte blogga mer igår och maja är i gbg(göteborg horse show),så då får väl jag slänga in några inlägg. Har varit och ridit hästen. Började med att longera henne i cirka 10-15 min och satt sedan upp och red barbacka♥ Star var verkligen super duktig och jätte snäll idag,hade tyvärr inte kameran med mig men imorgon hänger den med:)Funderar på vad jag ska göra imorgon när jag rider,har ni några förslag? Isf kommentera eller maila inn det!

Nu ska jag kolla på kompisarnas bloggar och blogga för er!




Mail

Nu kan ni maila oss med denna mailen: [email protected]

Skicka fanbilder,videos eller bara vill skriva något till oss. Skicka outfits eller något:) Skulle vara sååå kul!
 Glöm inte frågestunden,vi vill ha massor av frågor♥



maja vill ha


Ja dessa sakerna vill jag ha.
Lite till Csenge och lite till mig:)

vad tycker ni? har ingen speciell tema.



Mål 2012

Jaa något man måste göra,eller  vad jag tycker man ska göra är att sätta mål framför sig. Varför ska man rida om man inte vill få något utav det. Vissa tycker kanske att det bara är kul och slutar direkt när de tröttnar,MEN då känns det ju som man har slösat tid på något? Man kanske ville bli fotbollsstjärna men valde istället att sitta och skänkla på en häst?

-
Nej,jag skulle inte gjort så.

När jag började rida drömde jag alltid om att bli en stor hoppryttare,komma med i tv,alla skulle veta vem jag va och jag skulle bli bäst i världen. Kan ju säga att bli bäst i världen var väl det som inte kommer eller vill bli sant. Målen är väl nästan samma:

-det spelar faktiskt ingen roll om man är med i tv. Det största är NÄR man hoppar. Tv är ju något man använder när man inte kan se det live. Det är ju alltid roligt att få vara med bland alla i tv men verkligeheten är större.
Därför vill jag nog inte va den där tjejen som är med i tv 24/7. Jag vet inte om alla ska veta vem jag är heller. Det är ju alltid kul om någon skulle säga:

- åhh ,min förebild inom ridning är Olivia!

Men ändå,mina vänner,min familj,dem vet vem jag är. Så jag behöver inte vara större än jag är,därför vet jag nog inte om det gäller.

Men dessa målen är det som jag kommer försöka nå detta året,2012:

* Tävla 80cm med Star♥

* Bloggen blir skit stor:)

* Åker ut och tävlar oftare.

* jag och maja har blogg-träffar med er läsare♥

Dessa ska jag försöka satsa på. Och ni får hjälpa mig,oss att bloggen blir stor,så man kan ha träffar och tävlingar. Skulle vara såå himla kul,som en stor familj,eller hur?♥





Hiss

jag måste bara hissa dessa schabrak
 

Tycker om dem för att det inte är så speciellt mycket färg.
Värkar som ett bra schabrak när man bara ska rida hemma.
Dem är från hööks och skulle tänka mig att köpa något sånt schabrak till Csenge

Vad tycker ni om dem?



Frågestund



Ställ så många frågor till oss så svarar vi på dem på Tisdag! Vi kommer att svara med videoblogg:)




Redigerat

Jag har redigerat två bilder. En på Star och en på Csenge.





Vilken bild tyckte ni om mest? 

 

Nya färger från hööks

          

Tycker att dessa färgerna är riktigt snygga och fräscha! Jag själv och star skulle nog inte matcha i dessa färger men andra skulle nog göra det. Älskar denna ljus blåa färgen. Tycker inte heller att schabraken är såå jätte dyra.

Schbrak-229:-
Benlindor- 149:-

För den som har hästen som passar i dessa färger tycker jag verkligen borde köpa det. Finns ju på hööks och hööks finns ju nästan överrallt:)

Vad tycker ni?Jag älskar verkligen denna collektionen eller hur man ska säga:P


God morgon

 Hejsan!
Jag har varit vaken sedan åtta och har tittat lite på tv.
Håller på och funderar på något roligt inlägg.

Just nu så sover min katt och min hund tillsammans i min säng.
Det är inte likt att de brukar sova i min säng så nära varandra.



Sååå glad!

Hej!
För några dagar sedan hade vi bara få personer som läste vår blogg,men nu när jag kollade statistiken hade vi upp till 89-sidvisningar och 53 unika besökare,sååå glad♥ SEn såg jag även att ponnybrudarna hade länkat oss,asså shit:D Sååååå himla glad! Så kul att många vill läsa min och majas blogg:)

Ihhhh sooo happy♥:D


Godmorgon läsare♥

Godmorgon,sovit gott?

Jag vaknade kvart över sju idag,vilket jag inte brukar. Brukar sova till nio ,halv tio:) Aja,slänger in några inlägg idag  innan jag ska till en kompis för övernattning. NIce:)

IMorgon ska jag upp till Star. Funderar på att longera henne,vad tycker ni longering eller ridning? Dock måste ju hon få vila sin rygg och jag måste kolla igenom henne lite från marken,vilket också kan vara jätte bra. I höger varv går hon inte lika bra i gallop som i vänster. Så ska nog jobba fram henne mer i höger varv.

Brukar ni longera era hästar?isf hur ofta och vad vill ni få ut av det:)






Majas "ridhistoria"

Läste att Olivia hade skrivit om sin "ridhistoria. Så jag säger väll som Olivia att det kanske låter lite fjantigt men det kommer ju ändå ut någon gång.

Jag började rida år 2008 vet ej om det var höst eller vår.Jag började för att Olivia började rida och att hon sa att det var roligt så jag frågade mamma om jag fick börja och det fick jag.Jag gick i en sån grupp som Olivia gjorde så först fick vi ha ett visst antal gånger och sen börja rida. 
Jag fick börja rida på en liten ponny som hete Rosing.
En väldigt liten ponny. Men tyckte det var en lagom stolek på häst när jag aldrig hade ridit.
Gillade han mycket. Och det var en överlycklig tjej som kom hem från ridningen då.

Jag och Rosing.

2009 kom en stor häst till gården på 165 cm hög. Hon var super söt och verkade mysig.
Det var Csenge<3. Efter ett tag fick jag veta att det var pappas bästa kompis som ägde henne.Fick även rida henne och jag blev mer kär i henne.

Den första bilden jag fick på Csenge<3

2010 var det rätt jobbigt. Jag tyckte det var jobbigt att åka till stallet. Var rädd att jag skulle trilla av eller något sont. Så hade många diskussioner med mamma och pappa om jag skulle sluta med ridningen. Men jag bestämde mig att gå klart den termin jag redan var inne på. Men efter den termin känndes allt bättre och jag saknade till ridningen istället.
Lite senare var jag med på en hopptävling som var på gården. Det var min första gång jag tävla så det blev bommar på marcken. Men var nöjd. tävlade på Csenge och hon skötte sig jättebra.

<3<3

2011 Red jag välldigt mycket star och började gilla henne mer och mer.
Men Csenge var förtfarande min favo.

år 2011 var jag även på mitt alra första ridläger som var i strömstad.Jag valde det för att min sommar stuga ligger där och att mormor och morfar var där då så om jag ville åka hem så kunde de hemmta mig där.
Det var en vecka som var ricktigt lärorik och rolig. Mådde inte als bra i kroppen efter det. Det var ju lov från ridningen så kropppen blev lite "chockad" av att inte ridit på länge och sen ha en hel vecka med två pass om dan.

Jag och "min häst<3

Höste blev också bra. Började i en ny grupp på onsdagar. Fick en ny lärare och jag har lärt mig mycket förra termin.
Blev också lärling. Så det blev stallet två gånger i veckan:)
Sen när Olivia sa att hon skulle bli medryttare på star frågade jag mamma om jag också fick skaffa en medryttarhäst. hon sa ja och jag kolla på hastnet blocket mm. hittade en som jag prata med men det blev lite ändringar så hann inte ens komma ut och kolla men det gjorde inget. Mamma sa att pappa kunnde prata med nicklas och fråga om jag fick bli medryttare till Csenge. han frågade 4h och de sa att jag kan rida henne en gång i veckan. Vet ej villken dag än för lite saker måste fixas innan men snart så, ska jag få börja rida henne:D

Kommer inte ha så mycket tid för kompisar som innan eftersom läxor MÅSTE göras:/
Tycker också det är lite svårt med vissa ämnen så måste plugga lite extra:(

Ja det var min "ridhistoria" och jag är så himla glad att jag ALDRIG gav upp.Nu tycker jag det är roligt att åka till stallet och längtar alltid lika mycket och säger inte nej till att åka med upp en extra gång när tex olivia rider star;)



Känner att jag vågar mer och att jag kan säga till hästarna ifall de håller på och "testar" en. Och att det fungerar:)
Har varit och är en blyg liten tjej som nu börjar växa med hästarna.Vågar mer (
iallafall när det gäller hästar) och står inte i boxen och säger sluta lite tyst så knappt jag hör och nu börjar säga LÄGG AV och Hästen lyssnar;D Är en tolv årig tjej och har nu börjat våga lite mer. säger inte till hästen lte blygt och hästen typ "retar" en och förtsätter
Är lycklig att jag nu inte ska stå i Csenges box och säga sluta så inte ens jag hör ifall hon gör något dumt.



Min ¨ridhistoria¨

Kankse låtet lite fjantigt men tänkte ändå att någon gång måste den komma ut. Det är ju bara jah,Olivia;)

Det började 2007. Jag var 7 år och var jätte sugen på att börja rida. Jag åkte ofta med kompisar och kollade när de red. Jag frågade ofta mamma:

-snälla mamma,kan jag inte få börja rida?...

Först var mamma tveksam men sedan bestämde vi att jag skulle få börja rida. Min kompis och jag började rida i en grupp på torsdagar. I början hade vi bara teori,vilket vi tyckte var tråkigt eftersom vi ville rida,men vi lärde oss väldigt mycket. Efter några teori-lektioner så började vi rida. Jag tyckte det var jätte kul men mamma var alltid rädd att jag skulle ramla av,så typiskt henne. Min favvo häst var då Hugo. En fin liten fux som älskade att bara få ta det lugnt.


Hugo♥

Jag ramlade av hugo många gånger men gav mig inte,JAG SKULLE SITTA KVAR. Efter ett tag började vi hoppa lite och då blev vi bättre kompisar.Han och jah.

Året 2009 så kom csenge till gården. Jag började tycka om henne jätte mycket men hugo var fortfarande min favvo. Jag red inte csenge så mycket men när jag väl red henne var det alltid väldigt roligt.


När csenge nyss hade flyttat in på gården♥

Året 2010 gick hugo bort. Han dog i en olycka. Mitt liv gick i kras. Jag grät många kvällar eftersom han var min bästa vän. Jag undrade ofta och frågade ofta.

-kommer det någon ny?ska någon ersätta honom ?

Men efter all sorg kom den perfekta häästen,precis i rätt tillfälle. Nämligen star! Jag tyckte om star såååå mycke! Jag älskade verkligen att rida Star. Star var en väldigt pigg och stressig tjej när hon precis hade kommit. Mamma var väldigt rädd för att jag skulle ramla av henne,men jag ramlade aldrig av star. Det var inte många som vågade rida star för dem tyckte hon verkade farlig men i mina ögon,var hon den bästa som fanns och jag ville alltid rida Star!Även fast vi inte kände varandra så bra blev hon min nya favvo:)

Då jag och star blev riktigt bra kompisar♥

Året 2011 blev jag lärling på gården. Vilket gjorde mig jätte glad och jag fick rida en extra dag i veckan. Jag hade även bytt grupp till en grupp på onsdagar. Jag blev en duktigare ryttare och var med på vissa tävlingar i stallet. SEnare i höst-terimenn bytte jag till en träningsgrupp. Vilket var ännu roligare:)

När jag hoppade i träningsgruppen♥

ett dressyrpass i lärlingridningen♥

Sedan blev jag stallvärdinna vilket gjorde mig väldigt glad. Sen i slutet av 2011 så blev jag ju tillfrågad ifall jag ville bli medryttare.

 jag hade drömt om det hur länge som helst. Jag trodde aldrig att jag skulle bli det,jag hoppade och studsate och skrek när jag läste messet från sabina. Jag var sååå himla glad! jag har nog aldrig varit likadan som då. Men det var speciellt,det var liksom inte OMG jag ska träffa cameron diaz. Det var liksom något man kanske kan ha nytta av långt fram. Man träffar kändisen en gång,1 gång. Sen är det inte mer. Its over. Men denna chansen. Att bli medryttare på hästen som blev sin bästa vän från första gången är amazing. Inget kan bli just likadant,inget. Det är bara jag som kan välja själv,vill jag vill jag inte.

Och jag svarade ja! Sedan startade ridnigen och det nya året skulle börja perfekt.

Detta nya året,2012. Började perfekt. Längtade alltid efter att få rida star. Det blev ju självklart annorlunda. Jag kunde inte alltid träffa vänner 24/7,utan jag fick välja. vissa dagar läxor,vissa dagar vänner.

Just nu känns det som jag bara susat igenom åren. Det är så annorlunda! Det känns som igår man var 7 år,som fick börja rida. Man har blivit duktigare,mognat och vågat mer. jag trodde aldrig jag skulle bli såå duktig,att nå ett mål.

jag hade ett mål när jag var nio.-jag ska hoppa 40cm! vilket folk kunde tycka. men herregud! Det är ju inget men för mig var det mycket. Jag lyckades. 2011 hoppade jag 1m med hästen jonas. Jag tävlade 60&70cm,vilket  också var ett mål. jag tävlade! Målen var satta och jag lyckades.Kunde man bli lyckligare.

-neaj jag tror inte det.

För mig är ett mål mer än att bara klara det, det är att se fram imot det,våga sätta mer krav på sig själv med farten. Att bara vilja längta efter att sätta högre och ännu mer mål. Alla mål man sätter ska man nöja sig med,jag blir alltid nöjd. Ingen säger att :
-öhh du,du nådde ju målet men du kommer j u ingen vart!

Jag kommer längre inom mig själv än den man ser! Jag är den enda som kan säga .Yes!Mitt mål är nått. Låt mig fylla på målet med nya saker!:)



Jag är nöjd över mig själv och min framgång inom min ridning♥


Diss



Usch! Big DISS!!!!

-Detta är helt otroligt! Vem vill ha sådana stigbyglar. Jag tycker att dessa är otroligt fula och opassande. Det blir bara overkligt. Jag skulle aldrig åka ut på tävling med sådana,gissa hur mycket folk skulle stirra. Tänk er ...ni har blommiga stigbyglar vid dressyrtävling.No no......Kan inte säga mer,bara äckligt gräsligt!


photo-redigering

Hej!
Har redigerat lite bilder,vad tycker ni?

nr 1#

nr 2#

Jag gillar båda,fast Star är den viktigaste,för mig♥






Maja dissar

Jag tycker inte om dem pannband som har mycket färger.

Tycker det ser slarvigt ut. Och tycker att det är snyggare med pannband som inte har olika färger eller massor av pälor. gillar mest dem med bara ett läderband men tycker även vissa kan vara snygga med små pälor på:)
men det kan bli för mycket med färg eller massor av pälor ibland. Men lite pälor är helt ok

Så diss till färgade pannband

Vad tycker ni om färgede pannband?



Outfits?

Jaa,någon som skulle vilja göra outfits till mig och star,skulle vara såå roligt! KOmmentera isf. Kan visa en som jag själv har gjort,säg vad ni tycker!:

Nr 1#



Vad tycks,passar det mig och star?:)


Vår eller?

När jag vaknade på morgonen var det blå himmel.
Inte ett moln såg jag på himlen.
Solen lyste hela skoldagen och nu med. Snön är nästan borta.
Men jag undrar om man kan säga att det är vår nu? Eftersom det är så skönt ute och att snön nästan är borta. Men det är ju bara februari.

Men vad tycker ni? Tycker ni att man kan säga att det är vår nu eller är det fortfarande vinter?

    


Nytt i mina inlägg

Såg att Olivia hade fixat så det skulle stå kram Olivia i slutet av hennes inlägg.
Så jag fixade också det fast att det står Kram Maja;)

 

Vad tycker ni??


Nytt i inläggen:

Japp nu när ni läser mina inlägg kommer det att se ut såhär i slutet varje gång:

 Vad tycker ni?

Bra avslut eller:)?

Kingsland♥

Hejsan läsare!
Har checkat runt på olika sidor med ridklädsmärkerna och var bara tvungen att kolla in kingslands collektion. Love it♥ Ahh man vill ha så mycket men den kostar lite too mutch:( Aja är riktigt sugen på en sådan:

Vad tycks,väst ifrån Kingsland.Kostar: 1999:-(ajdååå:(!)

Pratade med mamma om det och hon sa-vi får se. Hoppas hoppas♥♥ Den ser ju ijallafall bra ut och är snygg. Har också hört att märkets kläder SKA vara väldigt bra och hållbara:DNice!


//Olivia♥


Hiss



Riktigt bra benskydd till hästen. Märket är Equi-Guard och finns på hööks. Kostar 299:-. Tycker att dem håller bra och för ponny finns dem i riktigt söta färger som ljus blå och ljus rosa. För dig som behöver bra benskydd-funkar dessa jätte bra!


//Olivia

Gårdagen

Hejsan läsare!
Hann ju tyvärr inte blogga igår men nu kommer det:) Igår var star inte särklilt ¨fräsh¨ så jag stog och myste med henne istället. Försökte göra knoppar,men misslyckades. Star har en allt för tjock man,knas:P Sen borstade jag igenom svansen och kollade igenom benen så dem var rena och fräscha.

//Olivia

Csenge♥

Csenge är av rasen ungerskt halvblod.
Hon är född 2002 och 165 cm hög.´
Csenge är fux, då hon är brun.
Csenge är jätte mysig och snäll.
Hon gillar att mysa i boxen och att springa av sig i skogen.

Jag har tävlat med Csenge en gång. Då jag inte tävlade så högt eftersom det var den första tävlingen för mig så det blev bommar på marken.
Men det gick jätte bra.
Jag har inte tävlat någon gång mer. Men känner att jag är lite tävligs sugen nu.

Csenge har varit min favo rätt så länge nu. Och nu så har det hänt.
Jag ska bli medryttare på min favo häst.
En gång i veckan ska jag få rida och mysa älsklingen.
Ska bli super roligt att få rida och mysa med Csenge.♥





//Maja


Starshine♥#

Star är en korsning mellan tinker och fullblod och hon är född 1996. Star är 161 cm hög. Star är en brunskäck,då hon är vit med stora bruna fläckar. Star är en väldigt snäll och fin häst. Hon försöker alltid göra det bästa. Hon älskar att få rusa igenom skogen och hoppa över hinder.

Star är alltid snäll,hon bits inte eller något. Hon vill aldrig skada någon och bockar aldrig. Rena drömhästen va♥? Fast hon bockar bara när hon springer snabbt,därför att hon tycker att det är sååååå himla kul! Star är hur underbar som helst att rida barbacka på,det är bara såå himla mysigt!







//Olivia♥


Presentation av Olivia#

Hejsan!
Jag heter Olivia och är snart 13 år. På min fritid rider jag. Jag har ridit i snart 5 år. Under en lång tid red jag bara på ridskola men nu har jag min medryttarhäst Star-shine som jag rider 3 gånger i veckan och rider i en träningsgrupp 1 dag i veckan. Star kommer vara i en annan presentation;)Jag har inte varit ute och tävlat men har varit med på vissa klubbtävlingar,vilket bara är hoppning, eftersom det är det jag satsar på. Annars brukar jah vara med kompisar och blogga.

Hoppas ni vill följa mig och stars uteveckling till ut på tävlingsbanorna♥


//Olivia




Hej Hej

Hej jag heter Maja och jag är 12år snart 13år.
Jag älskar djur och naturen.
Jag har en hund som heter Hasse och han är 1 år och en katt som heter Frasse och han är 3år.

På fritiden gillar jag att rida.
Jag har en medryttarhäst som jag rider en gång i veckan.
Hon heter Csenge och är född 2002.
Hon är av rasen ungerskt halvblod.
Jag gillar mer hoppning än dressyr. Men tycker det är kul ibland med lite dressyr.

 Hoppas att ni vill fortsätta läsa om min och Csenges utveckling.

 



//Maja


Välkommen till vår blogg

Hejsan!

Denna bloggen handlar om Olivia och Maja. Presentationer kommer;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0