:)

Någon som kan gissa vad jag har gjort idag??:)

//olivia


Rider typ inte längre

Känns verkligen såå. Blir ingen ridning idag heller så att då ska vi ha teori istället. Hoppas att jag och min grupp kan rida NÄSTA torsdag:/ vet inte om jag vill fortsätta blogga, får se....

//Olivia


Läxor läxor och änu mera läxor


Känns som att jag har pluggat som en tok nu efter skolan. Engelska glosor, engelska sammanfattning,matte. Mäst engelska, precis det ämnet jag älskar :/ men det känns ändå rätt ok då vi har 22 glosor i engelska och sedan har vi haft tyska glosor tills idag. Så lite rörigt. Men känns ju riktigt bra när man klarar glosorna;) Började även skriva lite på engelska sammanfattningen lite och det känndes också helt ok. Samma med matten;) Blir så bra när det går såhär och behöver inte muta mej själv för att fortsätta;)  aja till det jag ville komma till;)
Jag ska berätta lite om vad vi gjorde på ridningen lite senare idag. (om jag hinner)
 
Nu ska jag blugga vidare;)
 
Kram Maja
Älskar dej!♥
 

Bildbomb

Här kommer en bildbomb från igår:)
Tack Amanda som var med och fotade♥

Riktigt Härliga bilder blev det! ;)



Csenge♥



Kram Maja










 
 

Lever livet

Japp rubriken säger precis vad jag gör. Idag efter skolan gick jag och min kompis hem till mej och pluggade. Blev klar med allt typ. Har bara kemi kvar, så hade tänkt göra den läxan snart;) Har en jätte lust att sticka till hööks och Ullared nu!!:) Kanske blir något av det om ett tag med några kompisar.

//Olivia


Internet!

Sorry för att jag inte har uppdaterat. Men internetet har inte funkat idag. Men nu så! ;) igår red jag ju Csenge. Men eftersom hon inte är helt ok så blev det ett lugnt skritt pass eller vad man ska säga. Kort pass. Hoppas att hon blir bra snart!!
Bilder kommer att komma. Men ska starta datan nu föra att plugga;)

Kram Maja

Smak prov:


Börjar blogga lite igen!

Nu har jag andats ut lite och har kanske till och fått lite förslag till bloggen:) idag var jag uppe i stallet och tråkigt nog börjar csenge också bli dålig:/ hon får bara inte bli det nu! Stallet är nästan helt dött när inte alla hästar är där:( imorgon blir det skola som vanligt och sedan ska jag bara hem och plugga. Nu när jag går i sjuan får jag ganska mycket läxor från de olika ämnena men jag tycker det går bra för mig ändå;) Nästa gång jag åker till stallet blir på torsdag, hoppas så att det blir hoppning:D Nu ska jag kolla lite på tv och sedan sova:)

//Olivia


Kort dag:)

Idag blev det en kort dag med tre lektioner. Skulle Ientligen ha slöjd tills kl 20 över tre. Men slöjd läran var sjuk så det blev inställt;) gött. Började kl 10:20 och är hemma innan två:D
Så nu kan jag ta det lite lugnt innan jag ska till stallet;)

Kram Maja


Schema

Här kommer veckans schema:

Måndag: Skola och rida.
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola och Rida
Torsdag: Skola
Fredag: Skola och stallet
Lördag: inget
Söndag: inget

Ja så ser min vecka ut.
Vanlig vecka;)

Kram Maja


Sjuk

Blää har varit sjuk i helgen. Inte kul!:( men ska till skolan imorgon. Och rida csenge♥ Men får ta det lungt eftersom jag varit sjuk ;)
Så det är därför jag inte har bloggat något. Inte orkat eller haft något att blogga om.
 
nu ska jag fixa lite och plugga.blä till det mä! matte eng tyska. Mycket. aja nu ska jag plugga vidare;)
 
Kram Maja

Bloggpaus

Jag(Olivia!) tar en bloggpaus över helgen. Ska jobba i stallet hela helgen så hinner inte blogga. Åkte aldrig till star idag så får se när jag åker och hälsar på henne. Vet inte vad jag ska skriva om när staris fortfarande inte är frisk;/

///Olivia

Stallet

Har haft lite lagom stressig fredag. Och vi får se om det blir en lugn kväll. Har även gått ont i halsen och min fot mår inte alls bra:( och imorgon får man inte någon sov morgon då man ska vara i stallet kl 8. Aja nu får vi väll se om man klarar denna dag;)

Kram Maja

Bilden är ifrån igår


inlägg-hmm???

Kommer verkligen inte på vad jag ska skriva ut till er. nu vill jag ha massor med förslag. Vad som helst!<3

//Olivia

Saknar detta

Hoppning och att tävla♥
 
//Olivia
 

Csenge 20 augusti

Igår så red jag bästa tjejen<3
Passet gick super bra:) hon var pigg. Inga problem med att få upp henne i trav och galopp. Bara lite svårt första galoppen. Men sen blev det super bra!

Man blir ju så himla glad att få ett sånt bra pass efter två dåliga pass;)

Det var lite kort om passet igår;)

Kram Maja


På väg hem

Nu är jag på väg hem från skolan. Började kl 10:20 och gick till 15:20. Ganska så sent:/ hinner ju inte rida innan rid lektionerna så får rida efter:( ja ja. Är ju som sakt på väg hem nu. Så bloggar från mobilen;) ses senare
Kram Maja


Ska sova

Har verkligen haft en jätte bra dag!<3 nu ska jag sova och imorgon är det fullt ös igen.


//Olivia


Födelsedag!

Jaa! idag firade vi min födelsedag. Blev 13-tonåring idag♥
 Jag fick:
-marinblåa ridbyxor
-en iphone 4
-sminkkit med massa olika borstar
-träningskläder
-pennfodral
-en skiva jag lääänge velat ha
-en body spray coconut
 
Sedan av några kompisar fick jag present kort och lite andra jätte fina grejer:) Så sedan kilade vi tjejer runt i stan(alltså de jag var med) och jag köpte 2 nya tröjor och ett iphone skal. Köpte även ett puder men som jag antagligen ska lämna tillbaka;)
 
Har haft en toppen bra dag,verkligen♥ Imorgon ska jag ha släktkalas så det ska bli riktigt roligt♥!
 
//Olivia

Csenge

Vet inte hur många gånger jag bara haft Csenge som rubrik aja;)
Här kommer mera bilder från i måndas:
Tack Rebecka för att du fota!
 
Kram Maja

Rubrik

(kom inte på någon rubrik)
Idag blev jag riktigt sen till stallet. Blev lite sen från skolan och missa typ bussen så fick vänta tills nästa.
"Mina" bussar jag åker med ska ientlligen komma rätt ofta men jag tycker att dom typ kommer i "grupper" så om man missar den sista bussen i "gruppen" får man vänta tills nästa "grupp" kommer. aja
Jag kom iallafall upp till stallet innan lektionerna börja.
 
Nu ska jag kolla datan sedan ska ni få mer bilder:)
 
Här får ni en bild:
Kram Maja

Jag vet, jag vet!:)

Hejsan allihopa!
Jag vet att jag inte har bloggat på några dagar men det är för skolan har börjat nu och då hinner jag inte riktigt med att skriva inlägg. Men jallafall-idag hängde jag med sabina efter skolan till staris. Jag red löpis idag och hon red star. Så vi red ut någonstans i skogen och hade det mysigt. Var jätte kul att hänga med idag också. Blir nog att hänga med någon gång nästa vecka också<3 Imorgon,då blir jag 13. Jag läääääääängtar såå och vill att det ska bli morgon nu!! Har lite saker som sker imorgon,mysigt pysigt.
 
Ska njuta av fredagens härliga solväder och kolla min favorit film:)
 
//Olivia

15 min

Såklart så är det så att vi slutar senare dem dagar jag ska till stallet slutar vi senare och dem andra dagar tidigare.
Så skynda skynda!!!
15min sedan ska jag gå till bussen. Äta och byta om!

Kram Maja


Sitter i skolan

Stallet i eftermiddag;)

Kram Maja


löshoppning

Idag ska träningsgruppen ha löshoppning så det ska bli nice. Så ska cykla upp dit lite innan fem och sedan är jag väl där till 7-8.Imorgon efter jag ska skolan ska jag följa med sabina till star. Hoppas vi inte träffar på några kossor denna gången ifall vi ska ut med star:) Läängtar såå tills på lördag.födelsedag födelsedag!!!!! Vill verkligen veta vad jag får!
längtar efter att kunna rida på en helt friskförklarad häst<3
 
//olivia
 
 

Video

Här har ni den;)
 
Kram Maja

Mera bilder:)

Film kommer;)
 
Kram Maja

aldrig sett än så rädd star!

Hejsan!
Nu är jag hemma ifrån en fartfylld eftermiddag. Började med att jag och sabina cyklade upp dit. Hämtade star och fixade iordning henne för idag skulle jag få rida henne:) sedan när vi har ridit/gått iväg så kommer vi till ett ställe med en hage på ena sidan med kor. Star är livrädd för kor och då menar jag det verkligen. Så sabina höll i tygeln när vi försökte ta oss förbi. Plötligt börjar kossorna springa mot oss och star bara flippar ur. Drar sig loss från sabina och försöker så gott hon kan springa all sin väg med mig. Så jag försökte stoppa henne så gott jag kunde. Tänkte att detta kan inte vara bra för star när hon är sjuk. Så när sabina lyckades få tag om star, sa jag väldigt bestämt -jag tänker inte rida förbi dem där kossorna igen! Så sabina satt upp och hon och star försökte och försökte. Vi var säkert där i 30 minuter. Star var verkligen jätte rädd,ville bara springa där ifrån och hade jätte svårt för att stanna. Men när vi äntligen kommit föbi så gick jag och sabina red. Det gjorde mig faktiskt inte så mycket att jag inte fortsatte rida:) Star hade väldigt svårt för att slappna av men till slut lugnade hon ner sig lite. medans vi gick så pratatde vi lite också. Sedan gick vi tillbaka till där hon bor. Samma väg med kossorna,fast denna gången var kossorna i en annan hage och brydde sig inte så jätte mycket om att star gick där.
 
Jag hade jätte trevligt oså även fast star dampade loss. Tycker det va jätte mysigt att bara åka upp dit och hänga med star och sabina♥ Om schemat i skolan är bra på fredagar så ska jag upp med sabina igen:)
 
//Olivia

Bilder:)

Tack Amanda som var med och fotade:)
Flera bilder kommer;)
 
Kram Maja

Csenge 13 augusti

Passet på Csenge igår gick sådär:/
Hon var seg och det var svårt att få upp henne i trav och galopp. Men efter ett tag så gick det iallafall:)
Olivia gav mej en övning som jag kommer att öva på. Övningen var rolig men det gick inte als bra:( aja får öva mer.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men aja.
Här får ni några bilder.
Mera bilder och filmer kommer;)
Kram Maja

Cykling cykling!

Idag ska jag och sabina ut och fara med cyklarna till star. Ska bli roligt att åka dit igen och se om hon har blivit bättre,hoppas  såå att hon blir frisk snart♥ Ska äta lunch först och sedan sticker jag om ungefär 2 timmar!
 
Kommer inte på något att skriva om annars-så det får bli ett vanligt-vad jag gör idag- inlägg:D
 
//Olivia

Go natt

Ska sova nu men tänkte slänga in ett kort inlägg;)
Idag har jag ju ridit och det berättar jag om imorgon. Var ju även på stan idag tillsammans med Louise<3 ändrade planer bara att jag och Louise inte ska vara imorgon:( aja får bli en annan dag;)

När jag red idag så var det två som fota en som filma och min lilla brunett som "leker" ridlärare haha. Så har en del filmer och kommer få foton:) wiiii foton utan regn;) tack till er som var med och fota och filma;)

Ne nu ska jag sova hörs imorgon då;)
Kram Maja

Bjussar på bilden:)


Brist på inlägg-kör en hästlista!

Vet inte vad jag ska blogga om så får bli en typisk vanlig hästlista!
 
Stegrat med: Jonas
Bockat med: Smilla
Ramlat av: Star
Galopperat barbacka över en sommaräng med: -
Hoppat över 70cm med: Star
Ridit i hagen: Star
Haft på ridläger: Csenge
Galopperat över ett snöklätt fält med:  Star
Longerat: Star 
Ridit voltige på: Smilla
Ridit ut ensam på: -
Ridit in: -
Duschat: Star
Förlorat:  Hugo
Badat med: -
Blivit sparkad av: Star
Blivit biten av: Looydn
Skenat med: Löparn
Ramlat av från mer än 4 ggr: Star
Ramlat av från och skadat dig: -
Ramlat av från på ett hinder: Star
Hoppat högst med (häst): Csenge(1,10)tror jag;)
Högst med (ponny): Looydn (1m)
Tävlat dressyr med : -
Tävlat hoppning med: star(fast bara en tävling i stallet)
Inte tyckt om: - 
Största hästen du ridit: Kommer inte ihåg:P
 
Ganska mycket med star,haha men det kan nog ni förstå;)
//Olivia

failbilder

Det har jag väldigt många av,bjussar på några gamla här!
 
 
//Olivia

Stan med bästa Louise

Kom nyss hem från stan med massor av idéer . Har varit där med min bästis<3 var riktigt kul att träffa henne igen! Köpte inget. Men Louise drog in mej i massor av affärer. Är inte sån som älskar att shoppa. Hehe.
Vi tog även en jätte god lunch:) sallad. Mammas kommentar : va? Har du kort på salladen. Haha att äta sallad är inte häller min grej;) men den var jätte god:)

Det jag fick med mej hem. Var en del idéer:) inte till bloggen men lite annat. Ni får veta om mamma går med på det;)

Nu ska jag fixa lite innan jag och Olivia ska cykla upp till stallet;)

Kram Maja


v.33

Detta gäller denna veckan!
Måndag- 4h+ hjälpa maja:)
Tisdag- Följa med sabina upp till star♥
Onsdag- skolan börjar!
Torsdag- tränisgruppen och skolan¨!
Fredag-skola
Lördag- MIN FÖDELSEDAG♥!!!!!!
Söndag-släkkalas och lite sådant.
 
//Olivia

Härlig morgon!

Vaknade halv tio och gick och gjorde frukost,latade mig lite idag... Så nu har jag städat upp lite på mitt rum och fixat lite grejer inför eftermiddagen,eftersom jag ska vara på 4h tills ungefär åtta ikväll. Ska fixa några tidinställda inlägg också så att ni får läsa om något under dagen;) Nu ska jag kolla mina favorit bloggar och påminna maja om en sak,hihi:D
 
//Olivia

En bild ♥

Denna bild älskar jag:
 
Kram Maja

mysig dag!

Började dagen med att gå hem från freja vid halv tio eftersom jag hade sovit över där. Sedan hämtade jag min cykel och trampade upp till gården. Där mötte jag sabina och så for vi iväg till star. Kändes som det var jätte långt dit men på hem vägen gick det jätte fort. Så när vi kom dit blev jag jätte glad över att få träffa star. Efter vi hade tagit in  star och löpis(en annan häst som också är skadad som bor där nu) borstade vi av dem. Sedan gick vi ut på en liten promenad med den. Sabina med star och jag med löpis. Sedan mötte vi en stor fyrhjuling med släp som hästarna eller mest löpis tyckte var jätte läskig! Efter vi varit ute ville sabina ta kort på mig och star och jag fick bilderna så nu kommer de upp här. Måste också bara säga att där hästarna är nu är supermysigt. Stora hagar,gulligt stall och allt med den gården är fint:)
 
//Olivia
 
 
 
 
 

Första gången?

haha typ första gången jag ler på en rid bild:)
Brukar typ se ut så här:
Eller varför inte såhär?
haha Hur lyckas man att få sånna miner?:)
Här får ni lite mera bilder från när jag red den 6 augusti:) Tack Rebecka för att du fota♥
Avslutar med denna lite roliga bild:)
Kram Maja
 
 

Csenge

Här får ni lite bilder från när jag red Csenge den 6 augusti:) Tack Amanda för att du fotade lite även fast det regna så otroligt mycket:)
Ja ni ser nog hur mycket det regna;)
 
Hoppas värkligen på bättre väder på måndag.
 
Kram Maja

här får ni svaren

Freja!
1.Gillar du skolan? Haha ja jag gillar skolan<3!
 
2.Vad är roligast inom ridning? Det roligaste inom ridningen är att jag är medryttare på star:)
 
3. Din starkaste respektive svagaste sida inom ridning? Starkaste-försöker alltid göra mitt bästa-svagaste-att inte våga lika mycket som andra:/
 
4.Om du fick önska dig en sak,vad skulle de va? att star blev frisk och att jag började tävla henne lite utanför stallet:)
 
5. Om du fick välja en person att ta med dig till en öde ö,vem skulle det då va? Hihi vet inte,ska nog tänka på saken:)
 
Alice!
hur mår star? Vad jag har fått veta är hon bättre,ska ju träffa henne snart så det kommer information om det då<3
 
om du fick välja köpa star/annan häst? Självklart star då jag redan känner henne också<3!
 
This or that!
brunutrustning/svartutrustning?
starshine/csenge?
hoppning/dressyr?
nellieb/linnolsson?
 
Anonym!
tycker du det är viktigt att outfitten passar med hästen? Ja självklart. Jag tycker man får prova fram vilken outfitt som passar häst,vissa hästar kan passa i väldigt starka färger och sådant medans vissa kör på mjuka färger. Så viktigt att hästen ändå ser bra ut i sin utrustning;)
 
när börjar du rida igen??? jag red igår men om du undrar när jag ska börja rida igen så vet jag inte det än. Hoppas hoppas snart:)
 
Tack för alla frågor<3
 
 
//Olivia

träffat en kompis

Hejsan! nu börjar det bli kväll i sverige så dags att lugna ner sig lite,vara med familjen,filmer,sitta vid datorn och osv. idag var jag uppe på 4h och träffade en jätte bra kompis. Bea som hon kallas då hon igentligen heter beatrice. Bea jobbde också i stallet som jag gör men hon har slutat. Det var verkligen as kul att träffa henne:D! Så jag var på gården ett tag innan jag åkte tillbaks till en kompis.På söndag ska jag följa med sabina till star. Längtar så sjukt mycket att få träffa star,se hur hon mår oså. Det ska också bli kul att tillbringa lite tid med både sabina och star♥:) Ikväll ska jag verkligen ta det lugnt,kolla filmer och sedan verkligen sova ut tills imorgon,då jag bara sov 6 timmar inatt. Vet att det inte är bra att sova så lite men än så länge är jag rätt så pigg:) Hade tänkt mig och ta tid med frågestunden så den kommer upp ikväll sedan!
 
 
//Olivia

Imorgon blire Fredag

Imorgon blir det fredag:) Vet inte om jag tycker det ska bli kul eller inte. haha.
aja idag har jag varit själv hemma med Hasse:)♥
Imorgon ska jag vara själv med Hasse igen:) Men ska till stallet på eftermiddagen;)
 
Nu ska jag kolla lite bloggar och så.
Ha det gutt:)
 
Karm Maja
Tycker ni att jag passar i lockigt hår? Eller ska det vara platt? Kanske båda;)
Vad tyker ni?

Lockade håret

Hehe jag lockade håret innan och blev nöjd för det var första gången. Men kom sedan på att jag ska ju ut med Hasse. Haha och då känns det lite små miffat att jag har riktigt lockigt hår och ska bara vara hemma med Hasse;) så jag kammade ut det men det blev inte bra:( så nu ska jag platta håret och Hasse skulle varit ute vid elva men han kommer nog komma ut vid tolv eller något. Hehe

Kram Maja


Onsdag

Nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar:( Förlåt för att jag inte bloggat något . Men har inte hunnit.
 
Får se om jag hinner idag;)
 
Ses senare
Kram Maja

äntligen ska jag dit!

Imorgon går jag,mamma och min lilla syrra upp jätte tidigt för att åka till ullared. Har tjatat så på mamma att få åka dit och äntligen gick min vilja igenom♥!!! Har redan bestämt lite vad jag ska leta efter imorgon. Kommer defenitivt gå ner till hästavdelningen först:D
 
Har ni varit på ullared något i sommar?
 
//Olivia
 

Lite lagom nyttig kvälls mat:P

Pannkaka med nutella;) Kram Maja


Frågestund

Nu kör jag också en frågestund! För nya läsares skull kan det kanske vara spännande att veta lite mer om just mig. Ni får fråga vad ni vill-frågor till mig,eller om star eller vad som helst!
 
Om det blir väldigt många frågor-så kör jag på en videoblogg♥''
 
//Olivia

Svaren

Jag har lite frågor: 1. Hur snygg tycker du att du är från skala 1-10?
2. Vilken är din starkaste sida inom ridningen?
3.  Vad tycker du att du behöver träna mer på? (om det finns något)
 
1: 6 kanske ;)
2: Vet inte riktigt.
3: Inom ridningen så vet jag inte. Behöver väll träna på allt;) Inom skolan och sånt, Eng.
 
hur gammal är du ?
om du fick välja,köpa csenge eller någon annan häst?
när ska du igentligen börja rida,saknar dina fina bilder på dig o csenge!!
 
1: jag är 13 år.
2: köpa Csenge;)
3:Jag ska börja rida idag:)Tack♥
 
vad är ditt bästa sommar minne från sommaren 2012?
har hört att det kommit någon/några nya hästar till stallet men är inte säker. har det de och i så fall vad är det för hästar? =)
har du ridit något i sommar?
 
1:hmm, när jag var i Grekland och matade sköldpaddorna;)
2: Vet inte riktigt vad som hänt där nu under sommaren då jag inte varit där någon dag.
3: japp det har jag. På ett ridläger;)
 
om du var tvungen att välja:
ridskor/ridstövlar
hoppning/dressyr
schabrak/vojlock
häst/ponny
sadel/barbacka
uteritt/markarbete
 
Hoppas att ni blev nöjda;)
Tack för frågorna!♥
 
Kram Maja
 
 

Kan inte sluta skratta:)

haha detta gjorde min kväll!
Liten Maja i stor tröja;)
här är jag bara 6 år:)
 
Kram Maja

powerwalk

jag och mammsen var duktiga och gick ut på en powerwalk. Och jag måste bara säga att jag har verkligen VÄRLDENS SÄMSTA kondition. Ska försöka ta mig ut på en jogging tur en gång i veckan för att verkligen få upp kondisen. Kan ju inte komma på idrotten i skolan och typ inte kunna springa.
 
Nu vid nio börjar en film som jag aldrig slutar skratta åt så att ska självklart kolla på den;) Sedan ska ju jag också kolla när Uston Bolt springer,hejar som tusan på honom. Under hela detta os-et har jag nästan bara hejat på amerika,sverige och jamaica. Det har gott extra bra på america detta året:)Kollar ni också på OS?
 
//Olivia

video

Kanske något flummig,jag vet inte:P
 
//Olivia

5saker

Detta visste ni nog inte om mig:
1. Jag är livrädd för krabbor
2.jag sover alltid med täcket över huvudet
3. Jag ramlar alltid av när jag och star kommer upp till 1 meter
4.jag kan nästan bara rida storhäst,pgr av min längd
5. jag klarar inte av för trånga utrymmen.
 
Detta visste ni nog om mig:
1. Star betyder mest i hela världen för mig!!
2. Jag rider ofta ihop med maja
3. jag läser nellie b-s blogg
4. Jag älskar att köpa hästkläder-eller grejer till star
5. Jag blir alltid jätte glad när någon fotar mig och ger mig bilder från när jag ridit så jag kan lägga upp bilder på bloggen♥
 
visste ni allt om mig,hmmm????
 
//Olivia

Lite roliga bilder

Från Grekland;)
 haha :);)
 
Kram Maja

schema v.32

Jaaa ni vet ju varför schemat kommer va så tomt;)
 
Måndag- Hjälper Maja och har teorilektioner
 
Tisdag-hänger med en kompis
 
Onsdag- -
 
Torsdag- hänger med vänner igen!:D
 
Fredag- vet inte
 
Lördag- vet inte
 
Söndag-vet inte
 
HMM vanligt schema typ!
 
//Olivia

Frågan är..

.. Vad gör jag?
haha vet seriösst inte vad jag gör här:)?
Det var den morgonen vi lämnade Ikaria och åkte vidare till Samos;)
Så det är solupp gång;)♥
 
Kram Maja

typiskt mig!

Sorry allihopa! Glömde göra tidinställda för denna dagen;),typiskt  mig!Men ska snart sätta mig ner ,ta tid och skriva lite inlägg till imorron. Jobbet-såg ut so vanligt-öppna,ge djur mat och sådant! Jag och lisa letade även kaninhinder i typ en evig het,vi hade tänkt och hoppa med kaninerna.
 
Cyklade hem när jag slutat,duschade och sedan åt vi tacos. Nyss var jag i en affär nära mig och köpta lite lördags gott!Nu ska jag kolla favvo bloggarna och sedan göra inställda,puss♥
 
//Olivia

Bilder från Greece♥

Här kommer lite bilder från Grekland♥:)
Till sist min favo;)
 
Haha kansek ska ändra så det står "en del bilder" istället för "lite bilder";)
 
Kram Maja

Glöm ej frågestunden

Ni får inte glömma frågestnden! :) Vill ha några mera för att jag ska svara;)
HÄR hittar ni den.
Kram Maja

Hej

Sorry. Har inte haft något ting att blogga om så det är därför jag inte bloggat:/ jaja ska försöka hitta på något att blogga om.
 
I helgen ska jag leta upp alla rid grejer så jag vet var jag har dem tills på måndag;)
 
Om ni har något tips på vad jag ska blogga om så får ni kommentera.
 
Hoppa ni har det bra:)
Kram Maja

godmorgon godmorgon!

Idag låg jag och slappade i sängen i säkert 1timme eller något efter jag vaknat♥Riktigt skönt,för fick ett toppenhumör av det:) Fredag är det ju idag så vet inte riktigt vad som händer,solen skiner ju så kanske sticker iväg till stranden eller något sådant. Ska jallafall ta det lite lugnt och vila upp mig för imorgon. Ska jobba helg på gården med Lisa,ska bli mysigt och träffa star lite♥ Så ska fixa några tidinställda inför helgen då jag inte kommer kunna göra ett ända inlägg förns på kvällarna. Vet inte vart maja håller hus så just nu är det typ bara jag som bloggar;/Jaja,ska göra mitt bästa för att ni ska få något intressant att läsa om♥
 
//Olivia

Snart startat grupperna igen

Tjenixen allihopa!
Nu har nästan hela sommarlovet gått och det har hänt så otroligt mycket. Både bra och dåliga saker,men övrigt har sommaren varit jätte bra! På måndag börjar ridgrupperna igen,ska faktiskt bli rätt kul att ha mina teorilektioner igen. Ska ta mig en stund idag och fixa med vad de ska göra de kommande veckorna nu. För att det ska bli lätt för mig att hinna förbereda också:D
 
Kvällen annars ser ut som att kolla på mitt favorit program-Hell´s kitchen!
 
//Olivia

kollage-det jag vill köpa/ha

 
och hoppas ni fattar med hästbilden-vill alltså köpa de tränset;)
 
//Olivia

RSS 2.0